Symposium Food Diagnostica & Voedselveiligheid “trends en ontwikkelingen”

Op donderdag 1 december 2022 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt een symposium over diagnostica in relatie tot voedselveiligheid. Tijdens dit symposium worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van detectiemethoden van micro-organismen besproken. Maar er wordt ook stilgestaan bij andere ontwikkelingen zoals data-analyse en hoe maximale residulimieten (MRL’s) worden vastgesteld indien detectieniveaus van de analysetechnieken steeds beter worden.

Spekers zijn onder andere: Aart van Amerongen (WUR) over point-of-need diagnostica, Anneke van der Linden (HAI) over data-analyse in de levensmiddelensector en voedselveiligheid, Hans Cruijsen (Royal FrieslandCampina) over normstelling op basis van toxicologie of op basis van analysetechnologie, Adriaan Vermunt (Normec Groen Agro Control) over detectie van plantpathogenen in relatie tot voeding en Jos Houbraken (Westerdijk Institute) over detectie en identificatie van schimmels. Wij zijn druk bezig met de samenstelling van ons programma; updates kunt u vinden op onze website.

Deelname-informatie
Tot 15 oktober is er een vroegboekkorting en bedragen de inschrijfkosten € 275,-  p.p., daarna zijn de kosten € 325,- p.p.