Biosecurity Kennisdag

About this event

Category
Conference
Date and time
Nov 11, 2021 12:00 - 17:00
Location
Amersfoort

Op donderdag 11 november 2021 organiseert Bureau Biosecurity voor de zevende keer de jaarlijkse Kennisdag in Amersfoort. Tijdens deze middag, waarop biosecurity vanuit verschillende perspectieven wordt belicht, is er ruim gelegenheid om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Na registratie kan je aanschuiven voor de lunch. Aansluitend volgt een interessant programma waarin Marion Koopmans haar visie zal geven op SARS-CoV-2 in relatie tot biosafety en biosecurity. Daarnaast komen tijdens de parallelsessies verschillende onderwerpen aan bod zoals spionage, dual-use en bioveiligheidstraining aan de hand van een serious game. Het volledige programma en de omschrijvingen van de parallelsessies kun je vinden op onze website www.bureaubiosecurity.nl/kennisdag.

Voel je vrij om de uitnodiging binnen je organisatie te delen, of op te nemen in een nieuwsbrief voor jouw doelgroep of collega's. In de bijlage vind je het programma als pdf. Aanmelden kan via https://www.formdesk.com/rivm/Aanmelden_Biosecurity_Kennisdag, deelname is kosteloos.

De coronamaatregelen van de Rijksoverheid zullen voor dit evenement in acht worden genomen. Dit betekent dat toegang tot de Biosecurity Kennisdag alleen mogelijk is op vertoon van het coronatoegangsbewijs.

Voor wie: Professionals in bioveiligheid, biosecurity, biorisk en security
Locatie: Mercure Hotel, De Nieuwe Poort 20, Amersfoort routebeschrijving
Wanneer: donderdag 11 november 2021, 12:00-17:00