Biosecurity Kennisdag

About this event

Category
Meeting
Date
Nov 2, 2023
Location
Amersfoort

Op donderdag 2 november 2023 organiseert Bureau Biosecurity de jaarlijkse Biosecurity Kennisdag in Amersfoort. Tijdens deze dag, waarop biosecurity vanuit verschillende perspectieven wordt belicht, is er ruim gelegenheid om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

In de ochtend starten we plenair en komen thema’s als pandemische paraatheid en ethisch hacken aan bod. Na de lunch organiseren we twee workshoprondes met keuze uit de volgende onderwerpen: exportcontrole, dual-use, insider threat en respons. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de netwerksessie in contact te komen met diverse organisaties. Het volledige programma en de omschrijvingen van de parallelsessies kun je vinden op onze website www.bureaubiosecurity.nl/kennisdag.

Voel je vrij om de uitnodiging binnen je organisatie te delen, of op te nemen in een nieuwsbrief voor jouw doelgroep of collega's. In de bijlage vind je het programma als pdf. Aanmelden kan via https://www.formdesk.com/rivm/Aanmelden_Biosecurity_Kennisdag_2023, deelname is kosteloos.

Voor wie: Professionals in bioveiligheid, biosecurity, biorisk en security
Locatie: Mercure Hotel, De Nieuwe Poort 20, Amersfoort
Wanneer: donderdag 2 november 2023, 9:00-17:00