BaMa Symposia

Bachelor- en Mastersymposia


De sectie Onderwijs van de Nederlandse Vereniging voor Microbiologie organiseert elk jaar een symposium speciaal van en voor microbiologie-studenten: het BAMA-symposium. Zowel bachelor-- als masterstudenten, HLO en universitair, worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Door middel van voordrachten en postersessies kunnen studenten een goed en gevarieerd beeld geven van de verschillende microbiologische onderzoeksmogelijkheden in Nederland en daarbuiten. Er kunnen tevens ideeën uitgewisseld worden en nuttige contacten gelegd.

De belangrijkste doelstellingen van het BAMA-symposium op een rij:

  • Microbiologiestudenten de mogelijkheid geven hun onderzoek te presenteren en daarmee ervaring op te doen (mondeling of via een poster) op een nationaal platform.
  • Studenten en docenten laten kennismaken met de wetenschappelijke praktijk, cultuur en sfeer van een symposium/congres: uitwisseling van ideeën en mogelijkheden op diagnostisch of onderzoeksgebied, de nieuwste ontwikkelingen en trends, contacten leggen en netwerken.
  • Studenten en docenten een beter beeld geven van de mogelijkheden voor stage en werk die de verschillende instituten, instellingen en bedrijven in Nederland (en eventueel daarbuiten) te bieden hebben.
  • Onderwijsinstellingen, instituten en bedrijven de gelegenheid geven hun microbiologische (onderzoeks)programma’s en/of producten te presenteren.        
P1010876.JPG
0x2g8uyd_jpg.jpg
P1010884.JPG


P1040228.JPG
P1040202.JPG
P1040216.JPG
P1040200.JPG