Sponsors

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie (KNVM) heeft besloten om de informatie uit het Jaarboek te implementeren in een geheel vernieuwde website. Daarmee vervallen ook de advertentiemogelijkheden die u voor dit Jaarboek aangeboden werden. Graag bieden wij u daarom de mogelijkheid om te adverteren op de vernieuwde KNVM website en in de KNVM nieuwsbrief ‘MicroNews’.

Sponsors kunnen worden vermeld op de algemene sponsorpagina en/of op de pagina van een bepaalde divisie. De doelgroep die de website bezoekt, zijn voornamelijk leden van de KNVM. Dit zijn microbiologen, medische microbiologen, mycologen, specialisten in infectieziekten, analisten, Assistenten In Opleiding en Arts In Opleiding tot Specialist.

Naast de mogelijkheden voor vermelding op de vernieuwde website, willen wij u ook de mogelijkheid bieden om uw firma te koppelen aan de KNVM nieuwsbrief ‘MicroNews’. Onderaan de digitale nieuwsbrief krijgt u de mogelijkheid om een naamsvermelding of een vermelding met logo (en eventueel een weblink) te plaatsen. ‘MicroNews’ heeft een oplage van ± 1300 adressen, waaronder leden van KNVM en NVMM. ‘MicroNews’ wordt 5 à 6 maal per jaar verzonden.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw doelgroep via deze 2 media nader te informeren over uw producten en diensten. Advertentiemogelijkheden zijn beschikbaar vanaf EUR 425.

Meer info over de mogelijkheden staat beschreven in een speciale sponsorbrief. Mocht u gebruik willen maken van de aangeboden mogelijkheden, dan kunt u het sponsorcontract downloaden en invullen. Ingevulde formulieren kunnen direct worden opgestuurd naar Congress Company.

Voor meer informatie over mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Congress Company, telefoon: 073-7003500, fax: 073-7003505 of e-mail: sponsoring@congresscompany.com.

Our sponsors