BAMA Symposium 2020

Beste studenten,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de inmiddels 9e editie van het BaMa-symposium dat op 1 april 2020 speciaal georganiseerd wordt voor microbiologische bachelor- en masterstudenten (hbo en universitair; deelname voor studenten is gratis).

Loop je momenteel stage in het microbiologisch werkveld (bacteriologie, virologie, parasitologie, mycologie, serologie), dien dan je abstract in; of het nu gaat om (moleculair) diagnostisch onderzoek of fundamenteel onderzoek, nog in uitvoering of afgerond.

Het BaMa-symposium zal plaats vinden op 1 april 2020 van 9.00 – 16.30 uur tijdens de tweedaagse jaarlijkse voorjaarsvergadering van de KNVM en de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie in het Congrescentrum Papendal.

Jullie krijgen de kans om het onderzoek dat jullie (gaan) doen binnen jullie opleiding mondeling of als poster te presenteren. Daarnaast kunnen jullie in postersessies door discussies een goed en gevarieerd beeld krijgen van de verschillende microbiologische onderzoeksmogelijkheden in Nederland en daarbuiten. Er kunnen op die manier vruchtbare ideeën worden uitgewisseld en nuttige contacten worden gelegd.

Alle deelnemende studenten kunnen op die dag rondom het BaMa-symposium de sfeer proeven van KNVM congres en de presentatie van de keynote speakers van de dag bijwonen.

Registratie kan via deze link en is verplicht. Aanmelding is mogelijk tot 31 maart.

De late-breaker deadline voor het indienen van een abstract is 1 maart 2020. Stuur je abstract als Word document naar duijl.van.m@hsleiden.nl en geef hierbij ook aan of je eventueel ook een presentatie zou willen geven. De richtlijnen voor de abstract kan je hier vinden. Let op: Je moet je dan alsnog aanmelden voor het congres!