Symposium Preventie Microbiële Groei in Levensmiddelen

About this event

Category
Conference
Date
Dec 12, 2019
Location
De Bilt

Op donderdag 12 december 2019 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt een symposium over preventie van microbiële groei in levensmiddelen waarbij met name wordt ingegaan op challenge testen (een speerpunt van de NVWA, met name t.a.v. Listeria) en op nieuwe conserveermethoden. Zoals altijd bieden onze Nederlandstalige symposia voldoende ruimte voor discussie en zal daar in het programma rekening mee worden gehouden.

De openingslezing wordt verzorgd door Heidy den Besten van Wageningen Universiteit. Zij zal spreken over preventie van de groei van levensmiddelen. Andere sprekers zijn o.a. Tom van den Brule (Westerdijk Institute) over schimmelsporen en challenge testen, Frank Segers & Olav Sliekers (Corbion) over organische zuren voor het beheersen van microorganismen en Bert de Vegt van Micreos die ons bijpraat over de laatste stand van zaken rond bacteriofagen tegen Listeria. Het programma is in voorbereiding, de laatste stand van zaken is op onze website te volgen. 

Het symposium is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij de ontwikkeling en productie van levensmiddelen of ingrediënten zoals QA managers, productiemedewerkers, productontwikkelaars, microbiologen, wetenschappers/laboranten van microbiologische laboratoria, functionarissen kwaliteitszorg en risicomanagers alsmede voor managers, beleidsmedewerkers, toezichthouders en docenten die zich richten op microbiologische veiligheid in de productieomgeving.

Deelname-informatie
Tot 15 oktober 2019 bedragen de inschrijfkosten € 275,- p.p.; daarna € 325,- p.p. Gepensioneerden zijn bij de Stichting Food Micro van harte welkom en kunnen intekenen tegen een gereduceerd tarief van € 65,- p.p.  Registreren kan via deze link.
 

 

 

Our sponsors