Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen

About this event

Category
Lecture
Date
Sep 27, 2017
Location
Hof van Wageningen, Wageningen

De ziekteverwekker Listeria monocytogenes komt algemeen voor. Ook in voedselverwerkende bedrijven. Aantallen >100 kve/g zijn risicovol. Daarom geldt dit aantal als wettelijk criterium en eist de wetgever een risicoanalyse voor gekoelde lang houdbare kant-en-klare producten. Hoe? Dat leggen we uit tijdens dit seminar. Meld u nu aan en leer alles over deze bacterie tijdens deze bijeenkomst op woensdag 27 september.

Deze dag organiseren wij in samenwerking met experts van de NVWA. De bijeenkomst is kleinschalig en laagdrempelig: maximaal 20 mensen kunnen deelnemen aan deze dag.
  

Voor wie

Voor alle medewerkers in de levensmiddelenindustrie die zich bezig houden met voedselveiligheid en kwaliteit van (kant-en-klare) levensmiddelen (kwaliteitsmanagers, adviseurs, productieleiders). 
 

Data & kosten

Datum: woensdag 27 september 2017
Kosten: € 275,- (excl. 21% BTW) inclusief lunch en borrel
Plaats: Hof van Wageningen in Wageningen
De bijeenkomst begint om 11.00 uur en eindigt omstreeks 16:00 uur met een hapje en een drankje. Ook de lunch is bij de prijs inbegrepen.
  

Bevindingen afgelopen seminar

De deelnemers aan het afgelopen seminar waren tevreden tot zeer tevreden over de bijeenkomst. Ze vonden dat het onderwerp uitgebreid werd besproken met een goede interactie en beantwoording van vragen.

Our sponsors