Event Omgevingshygiëne, Technologie en Microbiologie: “Microbiologie en Productveiligheid”

About this event

Category
Meeting
Date
Mar 22, 2018
Location
Hotel de Biltsche Hoek, De Bilt

Op donderdag 22 maart 2018 organiseert de Stichting Food Micro in Hotel De Biltsche Hoek in De Bilt het Event Omgevingshygiëne, Technologie en Microbiologie. Op dit Event presenteren gerenommeerde sprekers de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiëne in de productieomgeving met daarbij specifieke aandacht voor praktische zaken en de nieuwste ontwikkelingen zoals het gebruik van reinigings- en desinfectiemiddelen voor apparatuur en omgeving, biofilms, gebruik van water en de relatie van gebruikte middelen tot het eindproduct. 
De openingslezing wordt verzorgd door Dr. Martine Reij van de WUR die ingaat op industriële hygiëne. Andere sprekers zijn onder andere dr Masja Nierop-Groot (WUR), Elodie Callens (CID-lines), Wouter Burggraaf (EHEDG) en Anthony Hendriks (Christeyns) (het programma is nog deels in voorbereiding). 

Daarnaast bestaat dit Event uit een Interactieve Kennismarkt “Meet the Expert” waar diverse instellingen en bedrijven zoals RIKILT, het Westerdijk Instituut (voorheen CBS), ICW (Innovative Water Concepts), CID-LINES, Groen Agro Control, QAssurance zich presenteren en open staan voor uw vragen; een unieke kans om experts uit de praktijk te spreken, inzicht te verwerven en advies te ontvangen.

Het symposium is bedoeld voor een ieder die betrokken is bij ontwikkeling en productie van levensmiddelen of ingrediënten zoals QA managers, productiemedewerkers, productontwikkelaars, microbiologen, wetenschappers/laboranten van microbiologische laboratoria, functionarissen kwaliteitszorg en risicomanagers alsmede voor managers, beleidsmedewerkers, toezichthouders en docenten die zich richten op microbiologische veiligheid in de productieomgeving. 

Deelname-informatie
Wij zijn in staat om u dit Event tegen een zeer laag tarief aan te bieden. U kunt intekenen voor slechts € 125,- pp. Dit is inclusief een uitgebreide lunch, koffie, thee, versnaperingen en een afsluitende borrel. Wij zien u graag op 22 maart. Onze vorige Events met kennismarkt waren snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen!

Meer info? Klik hier.

Registreer hier.

Our sponsors