Biosecurity Kennisdag

About this event

Category
Conference
Date and time
Nov 10, 2022 09:00 - 17:00
Location
Amersfoort

Op donderdag 10 november 2022 organiseert Bureau Biosecurity voor de jaarlijkse Biosecurity Kennisdag in Amersfoort. Tijdens deze dag, waarop biosecurity vanuit verschillende perspectieven wordt belicht, is er ruim gelegenheid om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

In de ochtend starten we plenair met onder andere Jaap van Dissel en Tatyana Novossiolova. Na de lunch zal Jochem Nooijer een enerverende show geven, gevolgd door twee workshoprondes waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen: spionage op buitenlandse reis, dual-use in jouw organisatie, biosecurity educatie en gedragsverandering bewustwording. Het volledige programma en de omschrijvingen van de parallelsessies kun je vinden op onze website www.bureaubiosecurity.nl/kennisdag.

Voel je vrij om de uitnodiging binnen je organisatie te delen, of op te nemen in een nieuwsbrief voor jouw doelgroep of collega's. In de bijlage vind je het programma als pdf. Aanmelden kan via https://fd23.formdesk.com/rivm/Aanmelden_Biosecurity_Kennisdag_2022, deelname is kosteloos.

Voor wie: Professionals in bioveiligheid, biosecurity, biorisk en security

Locatie: Mercure Hotel, De Nieuwe Poort 20, Amersfoort

Wanneer: donderdag 10 november 2022, 9:00-17:00